مشاوره حقوقی رایگان - جانبازان

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده ایثارگر ماده 87 هستم برای موج گرفتگی کمیسیون بدوی و کمیسیون عالی پزشکی رفتم برگه مثبت دادند رئیس محترم کمیسیون تعیین درصد گفتند ایثارگران ماده 87 که برگه مثبت از کمیسیون عالی داشته باشند مشمول 5٪ جانبازی هستند 3 ماه و 16 روز سابقه جبهه دارم ایثارگران سیدالشهدا،ع، پرونده‌ام را ارسال نمیکند میگویند باید 6 ماه سابقه جبهه داشته باشی، راهی هست که به حقم برسم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق معاونت نیروی انسانی بسیج یا امور ایثارگران قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید