مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جانبازی123

سلام پدرم سال 66 صلاح ارپی جی تحویل گرفته رسیدش موجوده و 20 روز بعد مجروح شده و تو بیمارستان فقط دستشو بررسی کردن و شکستگی دست راست تائید شده و درحالی که از ناحیه سر هم ضربه یا دچار موج گرفتگی شده و هم خته خون تو سرش هست و هم تشنج می کنه و یک ماه بعد از این سانحه موقع برگشت که تو راه تشنج می کنه به کلینیک شخصی مراجعه کرده و دکتر تشخیص داده که تو مغزش امواج غیر طبیعی هست و باید دارو مصرف کنه این هم نوشته دکترش هست میخواستم ببینم همین مدارک برای اقدام از طریق ماده16 بنیاد کافیه یا اینکه قبول نمی کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررتت بنیاد و نظر کمسیسون پزشکی قانونی ملاک عمل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود قابلیت طرح شکایت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله پیگیری نمایید و بیماری در کمیسیون بررسی خواهد شد