مشاوره حقوقی رایگان - جبهه جنگ

سلام. بنده 28 ماه جبهه دارم در زمان جنگ در دوران سربازی گذروندم
بنده بالای 65 درصد ناشنوایی و موج گرفتگی جنگ. رو دارم. و تمام مدارک پزشکی بالینی را از طرف پادگان و کمیسیون پزشکی مربوطه دریافت کردم و به کرمانشاه در سال 98 فرستادم و هیچ خبری نشد که برای ما کارت جانبازی صادر میشود یا نه ..!؟

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده شما باید در کمیسیون بررسی شود و حضورا پیگیری نمایید