مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر به دلیل عدم پرداخت نفقه

سلام. من 19 سالمه و دانشجو هستم تنها خرجی که از پدرم میگیم هزینه رفتو برگشت دانشگاه هستش ن هزینه لباس و نه چیزی غیر از این اما همش تهدید میکنه ک نمیزارم بری تهدید ب کشتن هم کرده شاید عملو انجام نداده اما ادعا کرده حتی امروز صبح کتکم زد میخوام ازش شکایت کنم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

شکایت تهدید و ضرب و جرح مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است ابتدا با پلیس اجتماعی تماسی بگیرید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

پرداخت نفقه اعم از تحصیل و لباس و ...بر عهده پدرتان است می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بایت کتک زدن میتوانید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید