مشاوره حقوقی رایگان - سوال

باسلام و خسته نباشید من پدر خانمم دو قواره زمین 200 متری در هشتگرد در سال 69 خریداری کرده و در سال 74 کارهای ثبت سند رو هم انجام داده ولی متاسفانه پیگیری نکردن الان وقتی به محل زمین مراجعه کردن دیدن زمین فوق را شخصی صاحب شده و دیوار کشی کردن و بنای سه طبقه در ان ساختن وقتی با صاحبخانه صحبت کردن ایشون گفته من یک هکتار از زمین رو خریداری کردم و سکونت دارم که متاسفانه 400 متر پدر همسرم داخل یک هکتار میباشد حال خواستم بدونم میتوانیم 400 متر زمین رو پیگیری کنیم ممنون از شما

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام توضیحات شما ناقص است بهتر است حضوری یا تلفنی با یک وکیل مشورت کنید.