مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ملک ورثه

سلام خسته نباشيد پدرم ٢ ساله فوت كرده كليه اموال پدرم دست برادرمه، تحرير تركه رو انجام دادم كارشم تموم شده كارشناسى هم شده، چطورى ميتونم مهر و موم كنم املاك پدرم كه كرايه خونه ها رو نگيره.
اين ٢ سالى كه گرفته چطورى ازشون پس بگيريم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است دادخواست الزام به فروش یا خلع ید و مطالبه اجرت المثل بدی و با یک وکیل حتماً مشورت کن