مشاوره حقوقی رایگان - افزایش بنا

سالها پیش یک منزل مسکونی روستایی شامل فقط یک اتاق به خانواده ای داده شد که بعد ها این خانواده در آن افزایش بنا کرده اند با توجه به اینکه مالک اصلی چندین سال بعد برای این خانه سند دریافت کرده و همچنین بین مالک اصلی و این خانواده هیچ گونه اجاره نامه ای رد و بدل نشده آیا این خانواده با توجه به اینکه بیش از 50 سال در این ملک سکونت دارند میتوانند ادعای مالکیت اعیان کنند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل مجرب در این خصوص مشورت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله

طبق قانون اگر اثبات گردد که ایشان با اجازه مالک عرصه ، در ملک سکونت داشته اند و اثبات گردد که با اجازه مالک عرصه ،
اعیان توسط ایشان ساخته شده است میتوانند مدعی قیمت اعیان بشوند
و