مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدرک مربیگری

بنده برای آموزش آرایشگری رشته آرایش دائم پیش خانمی که توی آرایشگاه تتوکار بود ثبت نام کردم ولی ایشون هیچی به من آموزش ندادن و تازه متوجه شدم کارت مربیگری این رشته و حتی مدرک فنی حرفه ای مرتبط با این رشته رو هم ندارن آیا با استناد به این موضوع میتونم ازشون شکایت کنم و به پولم برسم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا از طریق اتحادیه صنف آرایشگران زنانه اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
درصورتیکه ازامورمجاز وقانونی می باشد ازطریق اتحادیه صنف مربوطه پیگیری شود.