مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مربی مژه

با عرض سلام و خسته نباشید
من پیش یه خانومی رفتم واسه یادگیری صفر تا صد مژه گفتن دو جلسه تئوری و ده جلسه مدل میتونید بیارید جلسه اول دوم ک تئوری بود ملا 1صفحه بمن جزوه دادن ک هیچ چیز بدرد بخوری نبود جلسه سوم مدل بردم و مدلم بعد از حدود سه چهار ساعت دل درد گرفتن و گفتم فردا دوباره میارمش گفت اوکی و دو جلسه حساب کردن جلسه چهارم بمن گفت کلا کلاسات ده جلس ک شیش جلسه دگ بیشتر نمونده بعد کلا سه تا مدل مژه بمن یاد داد با لیفت ابرو مژه یعنی 6/5از من گرفته ولی در حد 3تومن یاد داده میتونم پیگیری کنم و پولمو بقیشو بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل اقدام ‌پیگیری است اگر برایتان مقرون به صرفه باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتراست از اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اتحادیه صنف آرایشگران پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه بنحو حضوری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست الزام طرف مقابل را برای تعهد مطالبه کنید و در صورت عدم مطالبه و عدم نتیجه می‌توانید ما به تفاوت را دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً برگردانده نمی‌شود در هر صورت می‌توانید از اتحادیه آرایشگران پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت طرح شکایت نیاز به اثبات موضوعات مطرح شده دارید