مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام.
سوالم این بود که یکی از دوستان با دوست پسرش شمال دعواشون میشه در حد کتک کاری که پسره اون لحظه ول میکنه میره و دوستم زنگ میزنه 110 میاد و صورتجلسه مینویسن .. حالا میخواد که پیگیری کنه اون پرونده رو چه جوری باید از شمال انتقال بده به تهران.. تماسم با کلانتری شمال گرفتن و گفتن که باید بیای اینجا صورتجلسه رو بگیری . خواستم ببینم واقعا راهی نیست که این همه راه رو تا شمال نره ؟ و اینکه میشه اینکارو کرد؟ چون اونجا دعوا کردن ولی دوستم تهران میشینه. میشه پرونده رو بگیریم بیاریم همین تهران پیگیریش کنیم و کاراشو انجام بدیم و به چه صورت باید انجام بدیم اینکارو ! مرسی
و این موضوع رو هم فراموش کردم بگم که این موضوع برای فروردین ماه میباشد. یعنی 7ماه پیش ، چون شاغل بود و شرایط خانواده ش جوری بوده که نمیتونسته بره تا شمال رسیدگی کنه ولی الان که تماس گرفته با اون کلانتری بهش گفتن که باید بیای اینجا صورتجلسه رو بگیری

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حوزه قضایی صالح محل وقوع جرم می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بایددرحوزه قضایی محل وقوع جرم تحقیقات انجام شود.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت دارد لیکن دوست شما می تواند با افزودن عنوان مجرمانه ای دیگر بر شکواییه و اظهار به وقوع این بزه در حوزه قضایی تهران، درخواست تجمیع پرونده ها در تهران را مطرح نماید...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید صورتجلسه را دریافت کنددادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون محل جرم شمال است همانجا باید رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محل وقوع جرم ، در شمال میباشد و مرجع قضایی محل
وقوع جرم ، صالح به رسیدگی است

و برای ضرب و جرح ، باید نامه پزشکی قانونی وجود داشته باشد که با توجه به گذشت مدت طولانی ، اصولا گرفتن نامه پزشکی قانونی امکان ندارد
ولی برای سایر جرائم امکان پیگیری وجود خواهد داشت