مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق معوقه

سلام اساتید
من از اول سال 99 تا برج 6 امسال جایی مشغول بوم
توافق کلامی بود و قرارداد ندارم
توافقم تجمیعی بوده و مثلا امسال روزی 270 تومن بوده
کارفرما میگه فقط روزهای کارکرد رو پرداخت میکنم ولی من بابت کل برج حرف زدم باهاش و حداقل ماهی 8 تومن بوده حقوقم و نامرد الان حاشا کرد
خاستم بدونم الان اگه شاهد باشه که حرف من درست بوده میتونم حقوق کامل بگیرم یا طبق حداقل اداره کاری محاسبه میکنن؟
جلسه رسیدگی رفتیم
3تا دروغ گفت که ارجاع شده به کارشناس تحقیق
در ضمن اگه وکیلی هست که کارش درمورد حقوق اداره کار باشه اهل اصفهان یا ترجیحا نجف آباد لطفا پیام بزاره که اگه لازم شد وکالت بدم برای حق و حقوقم
تشکر بابت پاسختون

پاسخ ها :

محاسبه حقوق معوقه مطالبه حقوق کارگر حقوق کارگر کارگر کارفرما