مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خسته نباشی من یه پسر ایرانی هستم الان 4سال با یه دختر افغانی هستم همو میخوایم هر کاری میکنیم پدر دختر راضی نمیشه همه کار کردیم ولی پدر دختر راضی نمیشه ایا راهی قانونی هست برا راضی کردن پدر دختر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
مشخص نکردید که این دختر آیا با خانوادش در ایران زندگی میکنند و اینکه آیا تابعیت ایرانی دارد یا خیر ..؟