مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه غیر

با سلام. 8 ماه پیش مغازه ای رو اجاره کردم و 8 م بیعانه دادم به بنگاه و تا الان صاحب مغازه رو کلا یک دفعه دیدم و برگه قولنامه را با پدرم امضا کردیم بدون صاحب ملک و الان شخص دیگری صاحب مغازس و تا الان بدلیل ابروی رفته از طرف شخص دیگری ادعای حیثیت کردم وتا ب امروز 1 نفر هم نیامده مغازم و نتونستم اجاره بدم 4 بار بنگاهی برقم رو قطع کرده وپیامک وقبض ها هم نمیگفتن و100 میلیون سفته دست بنگاهی دادم ایا میشه پول ودیعه رو گرفت ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیازمند بررسی مدارک است. در صورت امکان با بنده تماس حاصل کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مالک نمی‌باشد شما می‌توانید قرارداد را فسخ کنید و از شخص ثالث مطالبه وجه کنید