مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من یه مغازه مواد غذایی داشتم، برج 12 سال 97 یکی از دوستانم که اونم عین خود مغازه مواد غذایی داشت بهم پیشنهاد داد که مغازش رو بردارم چون میگفت از این کار دیگه خسته شده منم که میدونستم مغازش جا افتاده هستش و دخلش خیلی بهتره از مغازه من گفتم باشه من میخرمش ولی دوسه ماه صبر کن ولی ایشون که کاملا مخ منو زده بود گفتش نه همین الان مشتری پاش وایستاده نمیتونم صبر کنم از دستت میره من ساده رو هم حسابی دست پاچه کرد که مغازه خودم رو به نصف قیمت سریع فروختم تا مغازه اون رو بخرم زمانی که اومدیم پای معامله با این آقا بهش گفتم باید قبلش با صاحب ملک صحبت کنیم برای اینکه ببینم باهام قرارداد میبنده یا نه ایشون گفتن که خیالت راحت باشه میبنده قرارداد ولی من بازم اصرار کردم که اخرش دوسه روز بعدش رفت یک بنده خدایی رو بهم معرفی کرد گفتش ایشون صاحب ملک هستش اونم گفتش هیچ مشکلی نداره من باهاتون قرارداد میبندم خلاصه من رو از بابت قرارداد مطمعن کردش منم مغازشو که حسابی زیر بار برد منو و دوبرابر قیمت واقعی بهم فروختش خلاصه کلیدارو من از این اقا در تاریخ 14/1/98 تحویل گرفتم و قرار من با ایشون و صاحب ملکی که بهم معرفی کرده بود این شد که 1/2/98 قرارداد جدید رو ببندیم چون قرارداد قبلی در این تاریخ تمام میشد و قرارداد جدید میرسید وقتش ولی در اون تاریخ معلوم شد که این اقا صاحب ملکی که بهم معرفی کرده بود پسر صاحب ملک هستش و صاحب ملک اصلی پدرشه و با پسرش ساختو باخت بوده و سرم کلاه گذاشتن در اصل صاحب ملک مغازه رو گفته خالی کن برای همینن اینقدر عجله داشت بفروشه رو من مغازه رو خلاصه دوسه ماه نگذشت منو بیرون کرد از مغازش و کاملا من ورشکسته شدم و کل سرمایم به باد رفت و دادم تو بدهی هام الان یک سوم اون پولی که روزی که مغازه رو بهم فروخت مونده و حسابی داره اذیت میکنه منو تهدید میکنه میخام بدونم چیزی دست منو میگیره و میتونم از این اقا بخاطر کارش شکایت کنم ممنون میشم توضیح بدین الان دوساله واقعا عین بختک افتاده به زندگیم

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام بله . میتونین ازش خسارت بگیرین

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون به لحاظ طولانی بودن امکان رویت و خواندن ندارد کوتاه و مختصر سوال کنید