مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه غیر

با سلام. بنده از کسی که مغازه وسایل آرایشی خود را واگذار کرده بود، وسایل را خریداری کردم اما بعد از گذشت زمان که در مغازه بودیم فهمیدیم که بیشتر وسایل بنجل و فاسد هستند و همچنین بعداً فهمیدیم که مغازه غیر را به ما اجاره داده است و صاحب مغازه راضی نبوده است. حال که چندین بار با او تماس میگیریم ادعا میکند که روز اول مغازه را دیدید و خودتون انتخاب کردید. حال ما این وسط چی کار کنیم؟
در ضمن هزینه کل وسایل 60 میلیون شده که 40 میلیون داده شده و 20 میلیون چک داده ام که تاریخ آن دوم مرداد است.

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام بله شکایت اجاره منافع مال غیر مطرح کرده وتقاضای ضرروزیان کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، شما حق فسخ قرارداد اجاره را به استناد خیار عیب دارید اما اعمال این خیار فوری است و شما باید بلافاصله بعد از آگاه شدن از عیوب و فساد لوازم آرایشی نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید وگرنه بعد از گذشتن مدت عرفی دیگر نمیتوانید از این خیار جهت فسخ استفاده کنید .
در مورد اجاره مغازه دیگری هم دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو نفر موجر و مستاجر دهید .