مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از اشتغال همسر دوشیزه در دوران عقد رسمی و دائم

باسلام از عزیزان زحمت کش خداقوت
خانمم شغلشون بصورت گردشی هست و تایم کاریشون شبکار هم هستش و این موضوع باعث میشه نتونه به همسرش برسه
طبق پیامک های مادر و پدرشون و خودش حاضر به خانه داری نیست چون شاغله و میگوید نوکر همسرش نیست درامورات خانه
خانم به دلیل نقص عضو قادر به انجام امورات همزمان خانه داری و اشتغال نمی باشد براشون سخته همزمان ،مشکل تکون خوردن سر ، و سرشون مداوم به سمت چپ حرکت میده(تیک دارد ) دوران بچگی از ارتفاع افتاده به گفته خودش مشکلی نداره اما درخانه داری صلابت لازم نداره
خانمم به دلیل داشتن شوهری مذهبی(اینجانب) و پیرو قران و اسلام راضی نیست همسرش در مکانی عمومی با نامحرم (ارباب رجوع)گفتگو و شبها دور از منزل و همسر باشد
ایشان ظرف مدت کوتاه 5 ماه قادر به خانه داری با این وضعیت شیفت کاری سخت نمی نبوده و پرخاشگر و از نظر روحی قادر به هم خانه داری و هم کار نیست
زوجه به هنگام نکاح و عقد پنهان کاری از شرایط جسمی کرده که قادر نیست همزمان هم وظیفه اصلی یعنی خانه داری انجام دهد و هم مشغول کار باشد باتوجه به شرایط جسمانی آشکار و قابل شهود و بیماری که مربوط به و تیک سر می باشد و در زندگی زناشویی و خانه داری در این 5 ماه مشکل بوجود اورده و قادر به انجام امورات نبوده خواستار این می باشم که زوجه ممنوع الکار شود تا شاید در انجام امورات خانه داری بتواند به نحوه ی شایسته به خانه و همسر رسیدگی کند و طبق قانون اسلام به همسر و خانه که رکن اصلی و کانون خانواده هست بپردازد
باید اینم اضاف بشه که از وقتی با ایشان نکاح صورت گرفته و اعلام رسمی شده چون طایفه ای هست شهرما و شهر کوچکی داریم شوهر ایشان (اقا)مرتب توسط مردم و دوستانش مورد سوال قرار میگیرد که خانمتون مشکل تیک دارد(نامزد نبودیم و یکسره عقد دائم صورت گرفته) و چرا اقایی مثل شما زیبا و با اعتبارچنین همسری اختیار کرده که مورد ناراحتی اقا از کار خانم در جای عمومی مانند پذیرش بیمارستان شده (ایشان کارمند رسمی شبکه بهداشت هستن و اکنون 22 ماه از تاریخ استخدام گذشته) که از نظر روحی خیلی باعث ناراحتی و رنجش بنده و برهم خوردن کانون گرم خانواده گردیده.خانم در خانه پدری هستن و میگویند حاضر به هیچگونه خانه داری تا زمان مراسم تالار نیستن بنده همه عزیزانم از دنیا رفتن و تنها هستم شرم میکنم لباسهای زیرم رو مادرشون بشورن ومرتب برای غذای روزانه و شام منزل اشخاص گوناگون باشم.همچنین ایشان شکایت از طریق دفتر اسناد برای مهریه نیز کرده اند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تا زمانی که همسرتون باکره است و عمل زناشویی کامل(دخول) انجام نشده میتواند تا زمان پرداخت کامل مهریه از طرف شما از تمکین خودداری نماید
و با توجه به اینکه شغلشون هم کارمندی است نمیتوانید مانع اشتغال ایشان شوید