مشاوره حقوقی رایگان - رای ناعادلانه در دادگاه انقلاب شعبه 1

با توجه به عدم توجه در مرحله دادیاری به شواهد و تحقیقات محلی و میدانی بر اساس گزارش سراسر کذب پلیس اگاهی و عدم دستور دادیار برای بازبینی دوربینها پاساژ برای روشن شدن حقایق ماجرا و عدم ارسال مدارک به دادگاه و بسنده کردن دادگاه فقط به اظهارات دادیاری و اگاهی و اعلام بیشترین محکومیت برای من با توجه به عدم هیج سابقه و متهمان هم اتهام من و راه حل برای این حکم قطعی و ابطال ان

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام از طریق دیوان عالی کشور اقدام نمائید، بهتر است از مشورت یک وکیل بهره مند شوید