مشاوره حقوقی رایگان - مستندات شکایت

سلام
بنده در تالاری کار میکردم ، مدت قرارداد تابلو تالار که در مسیر جاده قرار داشت با اداره راه تموم شد و تابلو توسط راهداری جمع آوری شد
صاحب تالار با وعده سود زیاد به من گفت به راهداری بدهکار هستیم نامه راهداری را هم نشونم داد حدود 4 میلیون و 900 هزار تومن بود بعد قرار شد من 5 میلیون بهش بدم و تابلو را از راهداری آزاد بکنیم و بعد بفروشیم
من 5 میلیون به حسابش واریز کردم و فردا صبح با هم به بانک رفتیم و از همون حساب که بهش پول ریخته بودم واریز رو انجام داد و بعدش باهم رفتیم اداره راه مدارک رو دادیم و فیش های واریزی رو به اداره راه دادیم و کاراش رو کردیم و قرار شد تابلو آزاد شد به من بگه
3 ماهی گذشت و امروز و فردا کرد تو این مدت هم من براش کار میکردم و حقوقم را 2 میلیون و 3 میلیون واریز میکرد جمعا بیشتر از 5 میلیون هست
حالا بعد 3 ماه میگه من تابلو رو نمیدم و پولم رو هم بر نمیگردونه به من میگه برو شکایت بکن شاهد میارم که پولت رو دادم ( شاهد از کارگرای تالار خودش)
میخواد پول هایی که تو این مدت داده که به عنوان دستمزدم بوده به عنوان 5 میلیونی که برای تابلو دادم حساب بکنه
تو دادگاه راهی هست من بتونم پولم رو برگردونم؟ فیلم های بانک و اداره راه هست که رفتیم دنبال کار تابلو میتونم با این فیلم ها قضیه رو اثبات بکنم؟
به چه عنوان باید شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول دادخواست حقوق بده به اداره کار او میاد میگه من طی دو مرحله حقوقش را دادم بگوشما گفتید بابت ان 5 میلیونی بوده که بهم قرض دادی حالا یا محکومش می کنند که تمام یا محکومش نمی کنند که شما به استناد این رای و فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه به مبلغ 5 م و خسارات دادرسی بدی به شورای حل اختلاف