مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام خسته نباشین ، همسر من قرص استفاده میکنه یک مدته ک قرصارو دونه ای می‌خره و میریزه ت قوطی و هیچ وقت نزاشته من ببینم چیه ، توهین میکنه ، وقتی عصبی میشه چاقو برمی‌داره میزنه ت سر و صورتش جوری ک وقتی میخوابه متکا خونی میشه وقتی هم ک چاقو نیست با سنگ و چوب میزنه ت سرش امنیت جانی ندارم
بیش از اندازه دروغ میگه و نزدیک 1 ساله ازدواج کردیم اصلا خرجی‌نمیده
سر کار هم نمیره
چ جوری میتونم ثابت کنم لطفا راهنماییم کنید آیا میتونم مهر و طلاقم و بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق بدهید و درخواست بدهید به پزشکی قانونی ارجاع بشه

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مطابق قانون اگربودن زن وشوهر دریک منزل متضمن خوف وضررمالی یارانی باشدزن می‌تواند مسکن علی حده اختیار کند ازطریق دادگاه به محاکمه رسیدگی شود.
می‌توان بدلیل عسر وحرج تقاضای طلاق توسط زوجه مطرح شود یعنی بوجود آمدن وضعیتی که زندگی مشترک با زوج غیرقابل تحمل بوده یا تحمل آن مشکل باشد من جمله اعتیاد ی که مخل له اساس زندگی مشترک باشد،یامثل ضرب وشتم وهرگونه سوءرفتار که قابل تحمل نباشدیا مثل مبتلای زوج له بیماری‌های صعب‌العلاج روانی که زندگی مشترک را مختل کند.فلذا باید دادخواست وحکم طلاق به دلیل عسر وحرج داده شود.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت عدم پرداخت نفقه ، میتوانید دادخواست ظلاق بدهید . مطالبه مهریه وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله هم میتوانید مهریه تان را بگیرید و هم طلاق