مشاوره حقوقی رایگان - دیه یک‌ بند انگشت وسط دست راست

سلام
پسرم کلاس پنجم هست
در کلاس درس نشسته بودن و درس می نوشتند سر و صدای بچهها حیاط باعث میشود یکی از بچه ها از پسرم ک‌سمت پنجره نشسته درخواست کند ک پنجره را ببند و پسرم بلند شده و پنجره را میبندد در خالی ک‌از سمت حیاط یک دختر دستش را روی پایه پنجره گذاشته و درحین بسته شدن پنجره نوک انگشت وسطی دست راست قط میشود
زنگ میزنند آمبولانس میاید و ب بیمارستان منتقل میشود
از مادر بچه میخواهند تا رضایت بدهد بند انگشت کامل قط شود و ایشان عم اجازه میدهد و ب این گونه بند انگشت کامل قط میشود
در حالی ک‌میتوانست اجازه ندهد و ب یک بیمارستان با امکانات بهتر مراجعه‌کند
حال از ما شکایت کرده و دیه انگشت را میخواهد
از شما تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید
ممنون
یک مدرسه روستایی با کلاس مختلط
در استان اردبیل

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، متاسفانه با توجه به اینکه علت قطع انگشت قصور فرزند شما بوده است ،دیه آن نیز باید توسط والدین پرداخت شود ، مگر اینکه درصدی از تقصیر را نیز متوجه دختر آسیب دیده بدانند که در اینصورت به میزان تقصیر مکلف به پرداخت دیه خواهید بود ، ضمنا مدرسه مکلف به بیمه حوادث دانش آموزان می‌باشد که از طریق بیمه نیز میتواند پرداخت شود .