مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

همسرم یک واحد ا‌‌پارتمانی که بعد از ازدواج خریداری کردیم را به اسم مادرش سند مالکیت زدند ،سپس طی سند وکالت فروش اموال غیرمنقول از مادرش به خودشان انتقال دادند،یک برگه مبایعه نامه املاک دارند که از مادزش به خودش معامله شده با امضا و اثر انگشت خودشان و شاهدین و املاک
پشت برگه مبایعه نامه متنی نوشتند مبنی براینکه سه دانگ از این واحد اپارتمان را به بنده که همسرشان هستم صلح نمودند مه بدون اذن ایشان حق خرید و فروش و جابجایی ندارم و بعده فوت ایشان حق فروش دارم و خودشان و پدر و مادرشان زیر این متن و امضا کردند
ایا این رسمیت دارد؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام، عقد صلح حتما باید در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود و سند صلح عادی تا در دادگاه به اثبات نرسد اعتباری ندارد .