مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی پرونده در اجرای احکام

بنده در سال 1400 برام در ثنا حکمی آمده که من همراه یک خانم دیگه متهم به سرقت مستوجب تعزیر شدم در صورتیکه اصلا چنین چیزی نبوده شاکی گفته که از دوربین مغازه و چهره شناسی آگاهی من رو تشخیص دادند
در صورتی که من با سند و شواهد میتونم ثابت کنم که من نبودم الان حدود یک سال از حکم صادر شده گذشته و هفته گذشته دوتا خط اعتباری من قطع شد که پس از پیگیری گفتند دستور قضایی بوده برای 15 این ماه هم وقت نظارت در اجرای احکام گذاشتن من باید برای اثبات بي گناهی م چکار کنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، با توجه به کیفری بودن پرونده ، به محض تقدیم واخواهی ، اجرای حکم متوقف و رسیدگی مجدد صورت میگیرد .