مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستاگرامی برای خرید کالای ممنوعه

با سلام
من از یه پیج اینستاگرامی میخواستم یه پن‌جه بوکس بخرم. شماره کارت داد و بعد از واریز وجه، من بلاک شدم. آیا در صورت شکایت برای من مشکلی ایجاد میشه؟
من بعد از تحقیق متوجه شدم که این کالا ممنوعه است و قبل از خرید اطلاع نداشتم.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اولا باید دلیل تهیه آنرا توضیح دهید و اگر موجه بود جای شکایت دارد