مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه اداره کار و توقیف اموال

با سلام عرض ادب
با توجه به قراداد یکساله ای که داشتم و فسخ توسط کارفرما زودتر از قراداد که در اداره کار دادخواست داده شد و برای شش ماه اول حکم داده شد و اجراییه ان گرفته و حسابها مسدود و خودرویی از خوانده توقیف گردیده که در مرحله مناقصه میباشد (اواخر ماه ابان) میباشد.
سوال:
در خصوص شش ماه دوم قرارداد اینجانب ، حکم بدوی اداره کار صادر گردید که خوانده را ملزم به پرداخت مبلغ 40 میلیون کرده که خوانده اعتراض زده و جلسه تجدید نظر اداره کار در مورخ اذر ماه داده شده است.
سوال:
با توجه به اینکه مطالبه دوم موعد اجراییه ان هنوز نشده است و احتمالا قطعی میشود ایا میتوان دادخواست تامین خواسته داد
که در صورتی خودرو فروش رفت علاوه بر مبلغ اول که اجرایی ان صادر شده ، مبلغ مطالبه دوم نیز (40 میلون) از فروش خودرو کسر و درحساب دادگاه باشد

ممنون میشوم راهنمایی فرمایید و چطور دادخواست داده شود و کی .؟ تشکر

پاسخ ها :

توقیف اموال کارفرما اجرای حکم اداره کار