مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز برگشتی به ناجا

سلام خسته نباشین، یک ماهی هست خودرو صفر تحویل گرفتم همه مدارکشا به جز کارت خودرو که هنوز اعلام میکنن چاپ نشده ولی برگ سبز خودرو اومده توسط پست ولی به علت عدم ارائه مدرک شناسایی کسی که مالک خودرو هس عودت شده به ناجا حالا می خواستم بدونم چطوری باز من پی گیر برگ سبز بشم آیا درسته که پلاک رو قیچی میکنن و دوباره برای کلیه اسناد دوباره اقدام کنم یا اینکه می تونم برم با ارائه مدارک شناسایی از مراکز تعویض پلاک بگیرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

جهت اخذ مدارک به همراه کارت ملی به پلیس راهور مراجعه فرمایید