مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با سلام بنده متهم هستم به سرقت در فلان شعبه و شاکی گفته است که بنده ماشینش رو دزدیده ام و 5 میلیون وجه نقد هم در ماشینش بوده است و دوتا شواهدش دردادگاه گفته اند که متشاکی با رضایت کامل ماشین را به بنده داده است و قرار منع تعقیب برای بنده صادر شده است آیا متشاکی دوباره میتواند بنده را محکوم کند؟ چطور و در چه صورت؟ من باید برای جلوگیری از این اتهام دروغ چه کاری کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر قرار منع تعقیب صادر و قطعی شده است دیگر به همان اتهام قابل شکایت نیست