مشاوره حقوقی رایگان - تاییدیه آسانسور

در قرارداد پیمانکاری ساختمان قید کردیم که اجرای آسانسور با تاییدیه استاندارد بر عهده پیمانکار باشد . آسانسوری فاقد ایمنی و تاییدیه نصب کرده است. برای گرفتن پایان کار نیاز به تاییدیه استاندارد می‌باشد و دو سال است که از موعد مقرر برای گرفتن پایان کار هم گذشته و نگرفته است والان با گذشت این زمان تازه میگوید حدود چهل میلیون هزینه نصب تابلوی استاندارد آسانسور وغیره است که شما باید بدهید . ما که در قرارداد قید کردیم که با پیمانکار است پس حالا به عهده چه کسی است و چه باید بکنم؟در ضمن من خانه را دارم میفروشم و باید سه ماه دیگر پایان کار را تحویل دهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به اخذ تاییدیه آسانسور را اقامه نمایید