مشاوره حقوقی رایگان - تاییدیه آسانسور

سلام
بلوک 15 واحدی مدیر ساختمان هستم
این بلوک سازمانی بوده و به ساکنان واگذار شده است و مالکان همگی مبایعه نامه دارند بلوک فاقد آسانسور بوده و خود مالکان آسانسور نصب کرده‌اند حالا شهرداری در حال دادن سند واحدها میباشد ولی برای دادن سندها شرط تاییدیه آسانسور را می‌خواهد نحوه تقسیم مبلغ تاییدیه آسانسور بین مالکان چگونه باید باشد آیا مبلغ مساوی باید باشد یا پلکانی باشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها به صورت مساوی پرداخت می شود و فرقی نمی کند طبق اول باشد یا آخر.
فقط اگر متراژ واحدها متفاوت باشد به نظر هزینه باید براساس متراژ محاسبه می شود و اگر واحدی متراژ بیشتری داشته باشد باید هزینه بیشتری پرداخت کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مخارج مشاعات با السویه بین مالکین تقسیم می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه برعهده تمام مالکین مشاعی است براساس مساحت مربوطه