مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراث

سلام. ببخشید اگ پدر فوت شده یعنی از سال 1389بعد فرزندش ک پسر هست از موقع فوت پسر از میراث پدر کسب درامد داشته باشد و ب مادر و دختر هیچ مبلغی پرداخت نکند و هرسال 100میلیون درامد داره باید چیکار کنیم برای انحصار وراثت ک تقسیم بشه بین مادر دودختر یک پسر و و درامد سال 89تا الان رو چگونه ازش بگیریم.ممنون میشم زود تر راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ورثه باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند تا تمام ورثه مشخص گردد

و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

و هر کدام از ورثه میتوانند دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را به نسبت سهم الارث خود اقامه نمایند