مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام، بنده برگه انحصار وراثت را گرفته ام. ولی مابقی وراث اقدامی برای امور مالیاتی انجام نمی دهند. بنده هم نه وکالت از طرف آن ها دارم و نه صورت اموال متوفی را و فقط همه ما در واقع برگه انحصار وراثت داریم. کار خوابیده چگونه میتوانم بقیه وراث را ملزم به پیگیری امور مالیاتی کنم؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید. آیا میتوانم از وکیل استفاده کنم و هزینه آن چقدر است؟ با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به وکیل مراجعه و پیگیری کنید

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
اخذ گواهی انحصار وراثت نیاری به پرداخت مالیات ارث ندارد
مطابق اصلاحات قانون مالیات ورثه در زمان فروش ارث یا اخذ سند مالکیت باید مالیات پرداخت کنند و هر شخصی نسبت به سهم‌خود پرداخت می‌کند لذا نیازی به اجبار کردن ورثه به پرداخت مالیات نیست