مشاوره حقوقی رایگان - زنده کردن زمین متوفی و سهم وراث

سلام . پدر بزرگ بنده حدود 15 سلام قبل فوت کردن . یکی دوسال است که مشخص شده ایشون قبلا 10 هکتار زمین رو به کسی برای کار دادن که بعد از فوت ایشون ، اون شخص تمام زمین رو با جعل سند به اسم خودشون کردن و برای رد گم کنی بین تمام خواهر ها و برادر ها تقسیم کرده و حتی قسمتی از زمین ها رو فروخته که 14 نفر داخلش فعلا خانه ساختن . دایی بنده که بین خواهر ها و برادرها زیاد قابل اعتماد نیست دنبال کارها رفتن و متاسفانه در دادگاه شکست خوردن و فرستادن برای تجدید نظر . الان دایی بنده از خواهر ها و برادرها خواستن بیان یه کاغذ رو به اسم انحصار وراثت امضا کنن . میخواستم بپرسم مگه انحصار وراثت با شروع درخواست باز پس گیری زمین نباید انجام می‌شده؟ یا اینکه اگه خواهر ها و برادرها امضا کنن امکان اینکه داییم بخواد با این کار حق الوکاله رو بین بقیه تقسیم کنه هست یا نه؟
دایی بنده خیلی از زمین های پدر بزرگم را در زمان حیاتشان به اسم خودشون کردن و فروختن . چون مدتی با ایشون زندگی میکردن .
سوال بزرگ اینه که چرا الان موقع دادگاه تجدید نظر امضای انحصار وراثت میخوان؟
شک دارن که داییم حتما دوباره نقشه ای داره .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
در خصوص سوال آخر می توانید حضورا از طریق شعبه دادگاه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
انحصار وراثت باید توسط مرجع قضایی انجام گردد
شما هیچ سندی را امضا ننمایید و از طریق مراجع قانونی پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قانونی موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موضوع پیچیده است مستندات باید دقیق بررسی شود