مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

بنده برج 1 امسال به صورت نا آگاه عضو شرکت هرمی کیونت شدم که بعد متوجه شدم همان گلد کوئست سابق هست که در داداسرای رباط کریم شکایت کردم و کسانی که بنده را اغفال کردند برای ورود به این سیستم دستگیر و روانه زندان اوین شدند، بنده و متهمین از یک شهرستانیم که حالا از طرف دادگاه پیامک اومده که پرونده ام به شهرستان خودمان ارجاع شده خواستم ببینم که برای پیگیری پرونده ام آیا نیاز هست دوباره بیام تهران برای پیگیری یا شهرستان خودم پیگیری کنم ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

بدوا به دادگستری و اجرای احکام شهرستان خود مراجعه کنید احتمالا مکان حبس متهم به شهرستانتان منتقل شده . ( اطلاعات ارایه شده جهت پاسخ کافی نیست )