مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داور

با سلام
رای داور در موضوع دعوا موجر و مستاجر مربوط به خسارت و دریافت وجه التزام به نفع موجر صادر گردیده است، قبل از طرح دعوا در داوری دو طرف در شورای حل اختلاف به توافق رسیده و گزارش اصلاحی رضایت دو طرف بشرح بین الهلالین جهت تخلیه صادر گردیده است که طبق گزارش اصلاحی دو طرف موضوع دعوا را با رضایت خاتمه داده اند، داور توجهی به گزارش اصلاحی و توافق صورت گرفته ذیل آن نکرده است، در گزارش اصلاحی مجدد به مستاجر وقت داده شده است اما داور وجه التزام ایام تصرف را از تاریخ قرارداد اجاره حساب کرده است که یکماه بیشتر از وقت داده شده در گزارش اصلاحی میباشد و روزانه 800 هزار تومان است، آیا با این شرایط رای داور قابل ابطال هست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد در قرارداد داور مرجع اولیه حل اختلاف باشد یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست ابطال رای داور را اقامه نمایید
و رای داور قابل ابطال است