مشاوره حقوقی رایگان - ملک شخصی

زمین پدرم به مساحت 4000 متر هستش اما در 40 سال گذشته رودخانه ما سیل سنگینی به روستا ما وارد میشه پدرم 2000 متر زمین خودشو به صورت بایر میزاره به خاطر اینکه دوباره اگه سیل بیاد فاصله داشته باشیم اما قریب بر چهل سال میخوام اون دوهزار متر که بایر هستش رو محصور کنیم اما شورای محل به هر بهانه دخالت میکنه میگه بنچاق زمین را بیار من به اتفاق پدرم مدارک رو بردم بعدش میگه این سند عادی هستش باید از وارثین امضا بگیری تو این شراط چگونه از وارث میشه امضا بگیریم شرایط قیمت زمین الان به گونه بالاست و شروع این حرکت در این موضوع میتونه جو خراب کنه وارث بازی دربیاره ! راه دیگه برای اثبات مالکیت چه میتونه باشه که این مشکلات نداشته باشه

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اصلا در حیطه وظیفه شورای محل نیست... به شورا ربطی نداره