مشاوره حقوقی رایگان - اجرا نکردن حکم قلع توسط دهیار

سلام سال 98 اپارتمان خریدم که امسال متوجه شدیم حکم قلع لازم الاجرا قبل از خرید بنده داشته و طی مراجعات متعدد به دهیاری ایشان از دادن مدارک خودداری کردن و ترک فعل در تخریب انجام دادن. با مراجعات متعدد به بخشدار و فرماندارمشهد ایشان را ملزم به انجام رای کردن چون دستور دیوان هم حکم تخریب متراژ غیرمجاز از پروانه امده اما بهانه اوردن الان مسکونی شده و تخریب نمیکنیم. الان چطوری از دهیارشکایت کنم که پیلوت غیرمحاز ساخته شده و سهم پارکینگ بوده تخریب کند و ان مقدار غیرمجاز ساختمان را؟
در ضمن مالک خودش کاملا ازموضوع قلع خبرداشته و کارمند دادگاه هست. لطفا راهنمایب کنید چطور از دهیار و مالک تبانی کردن و قشر متضعف کلاهبرداری کردن شکایت کیفری کنم. حتی بخشدار هم حکم قلع رای دیوان را امضا کردن که اجرا شود اما ایشان سرباز میزنند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اجرای حکم قطعی ، باید توسط
مامور اجرای احکام انجام بشود و نه دهیار

شما باید ابتدا درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و ابلاغ گردد