مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان هزینه اجرای قلع و قمع راازمحکوم علیه قبل از اجرای حکم مطالبه کرد

با سلام و خسته نباشید .
شخصی بعلت تخلف درساخت طبقه مازاد (پشت بام) محکوم به تخریب و قلع و قمع اضافه بنا مذکور گردیده ولی علنا از اجرای حکم ابلاغی دایره اجرای احکام دادگاه شهرستان خودداری می نماید؛ سوال من این است که آیا میتوان قبل ازا جرای حکم تخریب اضافه بنا؛ هزینه اجرای حکم تخریب را از محکوم علیه گرفت یانه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می کنم به صورت حضوری به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید