مشاوره حقوقی رایگان - ماده 576

سلام حکم قطعی قلع و قمع صادر شده و قاضی اجرای احکام برای اجرای حکم به شهردار کتبا ابلاغ نموده جهت اجرای حکم بیل مکانیکی راروز اجرای حکم اماده نماید و شهردار دستور را انجام ندهد چه جرمی دارد وایا این اقدام دادگاه قانونی است

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اجرای احکام مراجعه و موضوع را پیگیری کنبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تحت عنوان ممانعت شکایت نمایید شهردار موظف است که انجام دهد حکم قضایی است