مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو با سگ من

سلام یک هفته پیش شب هنگام در محوطه مسکن مهر در حال گردش با سگم بودم یک خودرو 206 با سگم برخورد کرد راننده ادعا کرد من سگ را ندیدم ، من ابتدا نمی‌خواستم شکایت کنم اما چون لگن سگم شکسته و هزینه معالجه و درمان سگم زیاد است میخواهم در صورت امکان از بیمه خودرو استفاده کنم با توجه به اینکه چند روز گذشته چطور میتوانم طرح شکایت و پیگیری کنم

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دوست عزیز بیمه برای انسان است نه حیوانات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه کسی مقصر است
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
می‌توان طرح شکایت کرد
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید نشد، آنگاه اقدام نمایید