مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام
... هستم متاهل
تك پسر خانواده اي هستم باسه خواهر
مشكلاتي از روي مريضي پدرم داشتيم كه طبق اسنادمون مقصر ما نبوديم اما اونا مادر و خواهران با اينكه ميدونن انكار ميكنن
پدر من سال٩١ خونه اي خريد واسم كه نصفشو بنام من زد و نصفشو بنام خودش و بعدها ميگفت اين خونه مال پسرمه
تا اينكه ما ٦-٧ماهه فهميديم سال ٩٢يعنی يكسال بعدش سهم خودشو بردن بزور كه بزنه بنام خواهران
حدود يكسال هم ميشه كه خونه خودشو كه بنام خودش و مادرم بود رو البته سهم خودشو مجبورش كردن بزنه بنام خواهران
منم هرچه ميگم ميگه نگران نباش بعد از ما همه اموال قانونی بينتون تقسيم ميشه
ايشون متولد ١٣١١ و مادرم ١٣١٧ هستن
يه كلفت هم دارن كه من باهاشون تلفنی رابطه دارم كه اخرين بار گفتن حدود ٣-٤ ماه پيش خواهرا اومدن و طلاهای مادر رو بردن
مادرم معلوله و بيرون نميره ولي اخرين باري كه من طلاهاش رو ديدم حداقل ٢كيلو ميشد
ضمنا پدر كمي هم اختلال حواس و سرگيجه دارن
از شما استدعا دارم منو راهنمايي كنين كه چكار كنم تا بعدها شرمنده زن و بچم نشم
ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر پدر یا مادر قادر به انجام امور مالی خود نیستند از طریق دادگاه تقاضای صدور حکم مجوریت کنید و سعی کنید خودتان قیمشان بشوید اگر تاریخ محجوریت را پزشکی قانونی به قبل اعلاک کند می توانید ابطال ساناد را بخواهید، بهتر است با حضوراً یا تلفنی مشاوره بگیرید