مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید

با سلام. در سامانه ثنا مربوط به پرونده بنده آمده: در تاریخ 02/05/1398 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 16/07/1398 تغییر کرد. لطفا بفرمایید مفهوم این پیام و ضرورت استعلام هم بفرمایید یعنی استعلام از اداره ثبت هست؟ پرونده ما سرقفلی مغازه هست. تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به احتمال زیاد برای استعلام وضعیت مالکین فعلی ملک می باشد، نوع دعوی شما مشخص نیست شما مالک هستید یا مستاجر؟ نوع دعوی تخلیه است و یا ...؟ بهتر است از مشورت یک وکیل تلفنی یا حضوری بهره مند شوید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام استعلام از هر ارگانی ممکن است البته معمولا از اداره ثبت در دعاوی املاک استعلام میشود