مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

15 سال است که سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم در زمینه کارهای طراحی صفحه آرایی ویراستاری تایپ مدیر اجرایی و روزنامه نگاری و نمونه خوانی و دچار مشکلات شدید چشمی و پارگی دیسک گردن شده ام و دست چپم به شدت مشکل دارد و 42 سال سن دارم سوالم این است شامل مشاغل سخت می شوم؟ و اگر کارفرما 4 درصد مشاغل سخت را نپرداخته باشد راه حلی دارد؟ ممنونم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،اینکه کار شما جزءکار سخت است یا با کمیته استانی است. جواب سوال دوم ؛ راه حل دارد.