مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت وکلای محترم ... میخواستم بدونم برای 100 تا سکه دادگاه چه مبلغی رو به عنوان پیش قسط تعیین میکنه ؟ اگر مرد حقوقش 900 تومن باشه چجوری موظف به پرداخت مهریه میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال در صورت اثبات اعسار ، مبلغ مشخصی در قانون پیش بینی و تعیین نشده و به نظر قاضی محترم پرونده بستگی دارد و نه حقوق و دستمزد شما . البته در اثبات ادعای شما بابت اعسار توسط شهود واجد شرایط و پذیرش اعسار توسط مرجع قضائی ، در نظر گرفتن میزان دستمزد شما در تعیین مبلغ نقدی و پیش قسط اعسار بی تاثیر نیست .

پرسشگر :

سلام و متشکرم ...اول ازهمه واقعا لازم میدونم ازشما تشکر کنم چون هروقت ب سایت سرمیزنم و سؤال و جوابا رو چک میکنم بدون شک شما تنها وکیلی هستین ک ب اغلب سؤالا پاسخ دادین خدا جزای خیر بهتون بده... راستش من یه خانوم هستم و اینو در جایگاه یه زن پرسیدم ک شوهرم هیچ مال دیگه ای هم نداره و راضی ب طلاق نمیشه و منم فقط میخوام از مهریه ب عنوان یه حربه و اهرم فشار استفاده کنم ... از صبر و حوصله تون سپاسگزارم.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سلیقه ای هست.یاالله

یک وکیل

سلام" اینجانب نیز به سهم خود از اظهار لطف سرکار عالی ممنونم .