مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

راستش من کارم خرید و فروش حواله خودرو هست
یه حواله ی خودرو دنا فروش نقدی سه ماهه میخواستم بخرم.
بعد توی گروه واتساپی یکی آگهی کرده و باهاش صحبت کردم و طرف رابط بود بین مالک و بعد برسر قیمت توافق کردیم
بعد یک تومن به عنوان بیعانه زدم و گفت میفرستم واسه مالک
بعدش شماره تماس مالک رو بهم داد و باهاش صحبت کردم و شماره کارت داد که یه 10 تومن دیگه بزن تا رمز پروفایل رو بدم
منم 10 تومن زدم واسش و جمعا شد 11 تومن و رمز پروفایل رو بهم داد
بعدش که رفتم پروفایلش رو چک کردم دیدم حواله ی یک ساله هست ، و حواله ی سه ماهه نیست
به رابط گفتم این سه ماهه نیست و من بیعانه واسه حواله سه ماهه دادم
رابط گفت مالک گفته سه ماهه هست
به مالک گفتم..گفت من به رابط گفتم یک ساله هست
خلاصه مالک زیر بار نرفت و گفت اون 11 تومن رو پس نمیدم

پاسخ ها :

خرید و فروش حواله خودرو حواله خودرو