مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سال 83متهم به رابطه نامشروع شده 7روزبازداشت شدم ومتهم به شلاق ولی بعد تبریه شدم بعد چندسال میتونم درخواست سواثر کنم؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

اگر تبرئه شده باشید سو سابقه ندارید و هر وقت خواستید میتوانید درخواست گواهی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی ب سو اثر نیست . بعد از ده سال سابقه کیفری از سجل کیفری شما حذف میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر در مرجع قضایی تبرئه شده باشید که سابقه کیفری ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این اوصاف سابقه کیفری ندارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما مشكل سوپيشينه مؤثر كيفري از زمان صدور دادنامه برائت و تبرئه نداشته و نداريد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه برائت حاصل کرده اید جای نگرانی نیست برای شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما درخواست نمی دهید و اتوماتیک وار اعمال و یا بلا اثر می شود
در کل سوء پیشینه ندارید