مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام 10سال پیش بجرم رابطه نامشروع دستگیر شدم سه هفته بازداشت موقت بهم دادن انگشت نگاری شدم ایا سوء پیشینه داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم انجام شده ثبت خواهد شد
ولی شما سابقه کیفری موثر نخواهید داشت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام ، خیر مگر صدور محکومیت قطعی صادر گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوپیشینه موثر نخواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زنا در دادگاه ثابت شود سابقه کیفری موثر محسوب می شود.
اگر رابطه نامشروع غیر زنا باشد و مجازات شلاق نیز تعیین شود سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و در صورت استعلام مشخص نمی شود.
.
اگر قرار منع تعقیب صادر شده با توجه به اینکه انگشت نگاری شده در صورت استعلام به نظر سابقه نشون میده
شما برای حذف موضوع باید به سجل کیفری در دادگاه مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر سوپیشینه موثر اکنون ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدت زمان آن گذشته است اما گواهی را دریافت نمایید و در صورت درج در گواهی حضوراً مراجعه کنید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر زنا باشد در صورت قطعیت حکم، بعنوان سابقه کیفری در سجل کیفری ثبت میشود
و در صورتیکه جرم ارتکابی زنا نباشد، مشمول سابقه کیفری موثر نمی باشد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه منجر به صدور رای محکومیت و ورود به زندان یا تحمل مجازات دیگر شده باشید بله جز سابقه محسوب میشود