مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

سلام وقت بخیر
ببخشید بنده سال 92 به جرم روابط نامشروع به 99 ضربه شلاق محکوم شدم و اجرا شد
فقط اصلا اطلاعی از اینکه حدی چیه تعزیری چیه نداشتم اون زمون یادم نمیاد
الان میخوام برای ازمون وکالت شرکت کنم چه شرایطی دارم
توی برگه سوپیشینه دارم؟ یا در سجل کیفری من میمونه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در سجل کیفری بله ولی سوء پیشینه موثر کیفری محسوب نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعزیر می‌باشد و سوپیشینه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شلاق 99 ضربه تعزیری است و سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و در صورت استعلام و اخذ سوء پیشینه اعلام نمی شود و مشکلی برای شما پیش نمیاد .
بعد از قبولی در آزمون در فرم ثبت‌نام لازم نیست به پرونده اشاره کنید و در صورت سوال اعلام کنید سابقه کیفری ندارید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر البته میتوانید از طریق درگاه خدمات قضایی درخواست سوپیشینه نمایید و ملاحظه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوء پیشینه کیفری موثر محسوب نخواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام موضوع شما در سوء پیشینه نشان داده نمی شود اما می تواند مانع وکیل شدن شما شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با مراجعه به سامانه سجل کیفری متوجه این امر خواهید شد ضمن آنکه از طریق سامانه عدل ایران نیز خودتان می توانید درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه مطرح نمایید ولیکن به نظر می رسد با توجه به نوع اتهام و میزان مجازات مشمول سابقه کیفری نخواهید بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول درخواست سو پیشینه برای خودت بده ببین هست یانه