مشاوره حقوقی رایگان - معادل ریالی

با سلام
مبلغ سیصد هزار تومان از مبایعه یک ملک در سال 1372 باقی مانده بود که قرار بود در هنگام تحویل سند تسویه گردد. بنا به شرایطی سند در سال 1398 آماده تحویل شده است. آیا مبلغ 300 هزار تومان باید به پول روز پرداخت گردد؟ اگر پاسخ آری است، معادل ریالی آن چه مقدار می شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اینجا عدم ایفاء تعهدات دو طرفه بوده. فروشنده مقدمات تنظیم سند را آماده نکرده ، تبعا خریدار مطابق شرط الزامی به پرداخت ثمن نداشته. لذا الباقی ثمن همان 300 هزار تومان است. نه به نرخ روز.