مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه ای و دو حقوق

مگر میشود فردی جانباز از دو بیمه کامل و حقوق کامل استفاده کنید.. سالهاس جانبازی رو میشنایم که در حین اینکه در شرکت گاز رسمی کار میکرده حقوق کامل یک ارتشی درجه دارهم. میگرفته و هنوزم که بازنشسته شرکت گاز هست ...داره دوتا حقوق و با امکانات بیمه اش استفاده میکنه...چرا.... تبعیض و مفت خوری تا این حد.... حرفهام به مذاق خیلی از مفت خورها خوش نمیاد ولی به این میگن حروم خوری.... ایا راهی برای جلوگیری این روند و بینظمی هست.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست اگر مستنداتی دارید به همان اداره مستمری بده گزارش کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وضع مقررات و مزيت هاي احتمالي پرداخت ها يا سهميه ها به موجب مصوبات مجلس است و چنانچه پيگيري آن مورد علاقه است
مي توانيد به آن مرجع مقنن طرح و پيشنهاد منعكس بفرماييد

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

ادله شما برای ادعاتون خیلی مهمه وگرنه هر اقدامی به ضرر خود شما خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به بنیاد جانبازان و بازرسی کل کشور گزارش کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ادله ای دارید می توانید در این خصوص اقدام نمایید در غیر این صورت صرف ادعا کفایت نمی کند