مشاوره حقوقی رایگان - آیین‌نامه نحوه استفاده از سامانه‌ های رایانه‌ ای یا مخابراتی

سلام
حکمی غیابی صادر شده.
الان که واسه صدور اجراییه رفتم میگن چون حکم غیابیه بایستی ضامن بیارم.
دو تا سوال دارم.
چرا حکم رو غیابی صادر کردن، چون طبق ماده 303 قانون مدنی و ماده 13 آیین‌نامه نحوه استفاده از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی ( تبصره 1 و 2 ) بایستی حکم حضوری میخورده چون از طریق ثنا به خوانده ابلاغ شده بوده.
دومین سوالم اینه که آیا در حال حاضر که دادنامه قطعی شده و اجراییه هم صادر شده، آیا میتونم اعتراض کنم که حکم رو حضوری ابلاغ کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سامانه به شما ابلاغ شده باشد حکم حضوری است .اما اگر در ابلاغ نیامده و رای غیابی صادر شده باید ضامن ببرید تا حکم اجرا شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون طرف شما در دادگاه حاضر نشده که دفاع کند لذا حکم غیابی صادرشده است وشما برای اجراباید حتماتضمین دهید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون ، برای اجرای احکام غیابی ، باید ضامن معرفی نمایید تا اگر بعدا محکوم علیه غیابی ، درخواست واخواهی نماید و رای نقض گردد بتوان خسارت ایشان پرداخت گردد

خیر چون حکم قطعی شده است امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رای به صورت غیابی صادر بشه خوانده در مهلت قانونی حق واخواهی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چون برای ایشان ابلاغ ارسال نشده است و باید حقوق اشخاص حفظ شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك و دادنامه را برايم قرائت فرماييد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
درصورتی که محکوم علیه درهیچیک از مراحل دادرسی حضور نداشته وبتواند عدم اطلاع خود را ازمفاد ابلاغیه اثبات کند می‌تواند دادخواست واخواهی بدهد هرچند رای قطعی شده باشد واجراییه صادر شده باشد می‌تواند با اثبات عذر موجه خود وعدم اطلاع از مفاد رای واجراییه
البته درصورتی که ابلاغیه الکترونیک رؤیت نشده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چون حکم قطعی شده است امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابلاغیه الکترونیکی توسط خوانده مشاهده نشده...اگر در جلسه دادگاه‌ هم حضور پیدا نکرده و لایحه نداده حکم غیابی میشود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اجرای حکم باید یا تضمین بدهید یا ضامن معرفی کنید