مشاوره حقوقی رایگان - نقض تخریب کمیسیون ماده 100 و شکایت از فروشنده

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده بصورت قولنامه ای یک واحد آپارتمان (طبقه5) را با شرط پرداخت عوارض شهرداری و کمیسیون ماده 100 خریداری نمودم. قبل از قرارداد طی پیگیری بنده از شهرداری خلافی 4 طبقه به صورت کامل پرداخت شده و طبقه پنجم با اخذ ودیعه 200 میلیونی از سازنده به میسیون ماده 100 به جهت تعیین جریمه خلافی رفته است که پس از چندین نوبت پیگیری از شهرداری در خصوص نتیجه کمیسیون ماده 100 به بنده اعلام شد حکم تخریب و بازگشت به پروانه (4طبقه) صادر شده است. لازم به توضیح است ساختمان دارای 5 طبقه دو واحدی(مجموعا 10 واحد) و دارای 8 پارکینگ مشاع بدون مزاحم و طبقه اول(واحد 1و2) فاقد پارکینگ می باشد.علیهذا خواهشمندم که در خصوص چگونگی شکایت از فروشنده و همچنین نقض حکم تخریب کمیسیون بنده را راهنمایی نمایید؟
در آخر اینکه آیا امکان نقض حکم تخریب کمیسیون با توجه به سکونت بنده در آن واحد(5ماه) می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات رای کمیسیون میباشد

و امکان اقامه دادخواست فسخ قرارداد وجود خواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي بايست رأي كميسيون و اهم مدارك را قرايت فرماييد
اظهار نظر اكنون ممكن و صائب نيست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بدلیل عدم پرداخت جریمه کميسيون ماده صد حکم تخریب صادر شده است لذا اگر وقت ده روزه اعتراض به کمیسیون بدوی اعتراض نشده میتوانی اعتراض خود راارائه دهی واگر قطعی شده باشد می‌توان ظرف سه ماه به دیوان عدالت اداری طرح شکایت ارائه داد.
درمورد فروشنده اینکه باید قرارداد وتوافقات بین طرفین بررسی شود واثبات شود کدامیک موارد توافقات اجرا نشده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و اعتراض کنید.